Wednesday, July 15, 2009

Historian havinaa verkkokursseilla

Kotiperuskoulun uutuus lukuvuodelle 2009-2010 ovat Suomen historian ja yhteiskuntaopin elämykselliset verkkokurssit. Tule mukaan aikamatkalle ja selvitä, miten keskiajan Suomessa elettiin linnoissa ja tuvissa! Entä miten Joenmutkan kylän lapset Lyyli ja Tauno selvisivät espanjantaudista? Tai lähde matkalle halki Suomen ja opi samalla, miten Suomi toimii!

Kurssit on jaettu luokittain: Suomen historiaa opiskellaan luokilla 5-8 ja 9. luokalla on yhteiskuntaopin vuoro. Jos opiskelet koko historian oppimäärää, voit korvata Suomen historian osuuden verkkokurssilla. Jos opiskelet yleistä historiaa paikallisessa tai kansainvälisessä koulussa, verkkokurssilla pääset perille myös Suomen historiasta. Kukin kurssi kestää yhden lukukauden, joten vuodessa voit halutessasi suorittaa kaksi kurssia.

2009 syyskuun alussa starttaavat 5. ja 7. luokkien historian kurssit sekä yhteiskuntaopin Suomi-seikkailu. Kevätlukukaudella ovat vuorossa 6. ja 8. luokan kurssit. Yhteiskuntaopin voi suorittaa myös kevätlukukaudella. Ilmoittautumiset: www.kotiperuskoulu.fi -> Ilmoittautuminen.

No comments: